Медоу, дъщерята на Пол Уокър, отбеляза рождения ден на своя покоен баща с тяхна стара снимка, която предизвика вълна от умиление. В Instagram 21-годишната Медоу публикува очарователен кадър, на който тя е съвсем малко момиченце, а баща ѝ я  прегръща.

„Момента, в който разбрах, че сме близнаци. Честит рожден ден на най-красивата душа“, пише Медоу.

Дъщерята на актьора получи силна подкрепа от негови колеги, които оставиха мили послания в коментарите. В отделна публикация Медоу отправи годишното си предизвикателство, посветено на своя баща, който на 12 септември тази година трябваше да навърши 47 години. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the moment I realized we are twins. happy birthday to the most beautiful soul.

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on



„В чест на рождения ден на баща ми започвам ежегодното ни предизвикателство „направи добро“, споделя тя. „Тази година е простичко и близо до сърцето си. Толкова съм благословена да бъда влюбена в най-добрите си приятели. Благодаря ви Дива и Морган, че работите по този проект с мен, за да уловите фрагмент от нашите приятелства. Моите приятелства са моята основа. Те са моето семейство. Кажете на приятелите си, че ги обичате, и нека знаят, че оценявате това, че са до вас, независимо от всичко.“

Припомняме, че Пол Уокър почина на 30 ноември 2013 г. в катастрофа на автомобил, в който беше със своя приятел и шофьор Роджър Родас, във Валенсия, Калифорния. През 2017 г. Медоу, дъщеря на актьора от връзката му с Ребека Сотерос, започна съдебно дело срещу Порше заради фаталния инцидент.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019🦋 love for a few of my favorite people! you know who you are

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on