Деми Ловато
Деми Ловато / Gulliver/Getty Images
Миналата седмица стана ясно, че Деми Ловато и годеникът ѝ, с когото бяха заедно от едва шест месеца, са се разделили. Макс Ерих коментира набързо спряганата вест, че вече не е двойка с популярната изпълнителка, като първоначално написа в story-та, че е научил за края на годежа си от медиите. След това пък качи скрийншоти на песни на Деми Ловато, като написа, че тя е най-добрият женски вокал.
 
Междувременно Деми Ловато запази мълчание. Въпреки това прави впечатление, че тя вече не следва Макс Ерих в Instagram. Последният ѝ пост в социалната мрежа пък недвусмислено казва, че тя е готова да говори за раздялата си. "Музиката винаги е била до мен", написа тя и обяви, че на сутринта ще представи нова песен, за която се предполага, че с нея ще разкрие подробности за раздялата. Или поне как се чувства. Вижте още в канала "Music Virals" във vbox7:
 
И песента е факт. "Still Have Me" е новата песен на Деми Ловато - красива балада за силата вътре в нея. В първата част тя разкрива как се чувства в момента - пречупена, развалина, сякаш някой ѝ е откраднал нещо, сякаш светът е изчезнал. "Не ми остана много, но все още имам семе си и това е всичко, от което имам нужда", пее певицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Still Have Me” out now on all platforms 🤍

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on