/ Игри на волята
 Драматичен елиминационен съвет на племето на Изгубените беше причината брокерът Цветелин Гешов да напусне “Игри на волята” 5. Той беше един от най-подготвените играчи, но след пристигането си в Чистилището се превърна в основна мишена на вече създадената коалиция.

На плажа на Изгубените Цветелин беше посрещнат от Михаил Кръстев, Виолета Стайкова и Никол Дунев. Плувецът Михаил се спаси от Чистилището и изпрати на свое място Цвети Станева. Шампионката по калистеника откупи обратно мястото си в “Игри на волята” срещу 100 златни гроша преди началото на съвета и остави Цветелин в компанията на женското дуо - Виолета и Никол. Те бяха вдигнали мерника на Цветелин още със стъпването му в Чистилището и след гласуване го изпратиха вкъщи.

Вече са ясни и номинираните от племето на Гладиаторите. След не по-малко драматичен съвет, в който моделът Калоян Митов предаде коалицията си с братята Михаил и Радостин, агрономът Даниел Димов и зъботехникът Иван Рълев ще трябва да се борят за мястото си в “Игри на волята”. Срещу тях ще се изправят номинираните на Старейшините, които загубиха втората номинационна битка срещу Амазонките.

Кои двама играчи ще номинира синьото племе? Ще се обединят ли мъжете на Старейшините срещу двете жени - Денислава и Виктория? Кой ще бъде следващият участник, който ще напусне екстремното риалити?

Не пропускайте следващия епизод „Игри на волята“ в петък, 6 октомври, от 20:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.