/ Игри на волята
Петима полуфиналисти влизат в решителни битки за 100 000 лева
Дългоочакваният финал на петия сезон на “Игри на волята” предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Тричасовият епизод ще завладее зрителите с много екшън, ключови обрати и силна емоция. Олимпийската легенда Красимир Дунев, бизнесменът Мартин Николов - Елвиса, моделът Благомир Мастагарков, зъботехникът Иван Рълев и програмистът Момчил Василев ще премерят сили в полуфинала, но само трима от тях ще продължат към големия финал. Там един от тях ще трябва да надделее над останалите, за да докаже че е най-добрият на Арената. А в края на това изумително приключение ще го очаква мечтаният чек за 100 000 лева.

Сребърният медалист от Атланта 1996 Красимир Дунев е най-възрастният участник в петия сезон на екстремното риалити. 50-годишният шампион, който показа, че е опасен противник на Арената, влезе в “Игри на волята” с дъщеря си Никол. След отпадането й той даде дума да стигне до големия финал заради нея. Ще изпълни ли обещанието си Дунев?

Красимир Дунев
Игри на волята

Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса е първият милионер в “Игри на волята”. Често подценяван, Мартин е изненадата на сезон 5 и многократно показа, че с воля и остър ум няма противник, който да го застраши сериозно. В последната битка, в която елиминира Денислава, той се контузи тежко. Ще успее ли Елвиса отново да покаже, че не е за подценяване като грабне голямата награда?

Мартин Николов
Игри на волята

Бившият футболист Благомир Мастагарков се доказа като един от най-силните мъже на Арената. Той често беше изпращан на елиминационни битки, но винаги се връщаше по-силен от тях. Моделът от Пловдив притежава всички качества да спечели “Игри на волята”, но ще успее ли да се докаже по категоричен начин?

Благомир Мастагарков
Игри на волята

Зъботехникът Иван Рълев е последният оцелял от племето на Гладиаторите. Той показа, че е истински войник на Арената и спечели последните две битки за имунитет. В последните седмици Рълев победи Дунев в капитанска битка и Мастагарков - в елиминационна. Предстои да видим дали ще триумфира и в полуфиналната битка.

Иван Рълев
Игри на волята

Компютърният гений Момчил Василев записа името си в историята на “Игри на волята” като участника с най-много победи на Арената. Най-комплексният войн многократно демонстрира, че има всички качества да стане големият победител в екстремното риалити. Ще успее ли да запише още две победи Момчил - на полуфинала и финала?

Момчил Василев
Игри на волята

Грандиозният финал предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA! Не пропускайте да разберете кой ще спечели петия сезон на най-екстремното риалити в българския ефир “Игри на волята”.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.
Игри на волята