Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в "Игри на волята" 5 и отстрани бившата волейболистка Денислава Велкова. Дъщерята на Виолета Стайкова беше последната жена, която се бори за място в полуфиналите на екстремното риалити.

По време на битката Елвиса получи тежка контузия на рамото. Той беше предупреден от медиците, че рискува да скъса мускулни влакна на бицепса, но въпреки това реши да продължи битката, като получи две наказания. Денислава натрупа значителна преднина, но се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае популярна сентенция. Така Мартин успя да я настигне и острият му ум за пореден път му помогна да надвие своя противник.

Денислава, която завърши на 6-то място, е гост в официалния подкаст на екстремното риалити "След Игрите". Епизодът, в който тя разказва за отношенията си с Иван Рълев и защо е благодарна на Мартин, че е отпаднала преди полуфиналите, вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
 

Игри на волята
Игри на волята


С победата на Мартин вече са ясни петимата полуфиналисти, които ще се борят за място на финала. Освен милионера, в топ 5 попадат олимпийската легенда Краси Дунев, зъботехникът Иван Рълев, бившият футболист Благомир Мастагарков и компютърният гений Момчил Василев.

Кой ще грабне победата и чека за 100 000 лева?

Не пропускайте големия финал на „Игри на волята" утре вечер от 20:00 часа само по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.