Брижит Макрон и Десислава Радева
Брижит Макрон и Десислава Радева / БГНЕС
Френският президент Еманюел Макрон е на посещение в България. Той пристигна заедно със съпругата си Брижит Макрон.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДВЕТЕ ПЪРВИ ДАМИ ДЕСИСЛАВА РАДЕВА И БРИЖИТ МАКРОН

С тържествена церемония и почетна рота на Военноморските сили френският президент и съпругата му бяха посрещнати тази сутрин в двореца "Евксиноград" край Варна от българския държавен глава Румен Радев и от първата дама Десислава Радева.

Двете първи дами успяха да засенчат своите съпрузи и приковаха вниманието на медиите с елегантната си, но семпла визия. И двете дами бяха заложили на небрежни прически с пуснати коси.

Десислава Радева и Бриджит Макрон
БГНЕС

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БРИЖИТ И ЕМАНЮЕЛ МАКРОН В БЪЛГАРИЯ

Брижит Макрон бе избрала къса тъмносиня рокля в унисон с цвета на костюма на своя съпруг и черни, затворени обувки, с тънък ток. Тоалетът й е на Louis Vuitton на цена 3 400 долара.


Президентът на Франция на визита във Варна
Дарик Варна


Десислава Радева пък бе заложила на стилна светлосиня рокля, с дължина малко над коляното, с акцент големи бели копчета в долната част, от колекцията пролет-лято на Dolce&Gabbana на цена 1 450 евро. Тоалетът й бе съчетан с отворени светли обувки, със среден ток.

Посрещането на семейство Макрон в Евксиноград (СНИМКИ)

Докато френският президент разговаря с Румен Радев и Бойко Борисов двете първи дами Десислава Радева и Брижит Макрон ще имат отделна програма. Двете ще се разходят из Балчик, ще разгледат Ботаническата градина и ще обядват в морския град.

Президентът на Франция на визита във Варна
Дарик Варна