Моника Белучи
Моника Белучи / Gulliver/Getty Images
Моника Белучи за пръв позира за корица на списание заедно с 16-годишната си дъщеря. Двете са лица на юлския брой на сп. Vogue Italia.

Дева Касел вече има утвърдена кариера на модел, но за пръв път аудиторията я вижда в компанията на прочутата й майка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)


Фотосесията е дело на фотографа Рафаел Паниза. В Инстраграм профила на изданието бяха публикувани три снимки, като на всички тях Моника и Дева позират с идентични прически, а на една от фотографиите дори са облечени с еднакви дрехи.

В интервю за модната библия, Белучи споделя, че желанието да позират двете било изцяло на Дева.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)


"Попитах я защо иска да ни снимат заедно. И тя ми даде чудесен отговор: Защото последният път, в който двете участвахме във фотосесия, аз все още бях в коремчето ти", обяснява италианската актриса.

Дева Касел е по-голямата от двете дъщери на Моника Белучи от френския актьор Венсан Касел, с когото са разведени от 2013-та година. Другата им дъщеря Леони е само на 11.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)


"Аз съм много привързана майка, но се опитвам да приемам нуждите на моите дъщери. Дева е много свободолюбива и независима. Нейната кариера стартира когато беше на 13 и истината е, че тя успява да се справя сама с всичко. Вече говори пет езика. Погледнете я само! Тя изглежда така, сякаш не се страхува от абсолютно нищо и нищо не може да я спре", възхищава се на Моника на своята красива наследничка.