Boney M пеят в София през декември
Boney M пеят в София през декември / netinfo

Големите звезди на поп и диско музиката  Boney M ще имат ексклузивен концерт на 1 декември в зала 1 на НДК. На специална пресконференция в София лидерът на групата Мейзи Уилямс обеща страхотно шоу за родната публика с най-големите им хитове, смесица между диско, реге, фънк, соул и рок.

Легендарните Boney M - заедно с изпълнители като ABBA, Bee Gees и Дона Съмър, написват историята на ранната диско музика през 70-те и 80-те години. Daddy Cool, Ma Baker, Rasputin, Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring са само малка част от техните хитове, на които и днес слушаме десетки преработки и кавър версии. Групата има издадени осем студийни албума, около 50 сборни компилации и 50 хит сингъла, както и седем DVD албума.

Boney M редом с поп икони като Елтън Джон, Мадона и Майкъл Джексън са едни от най-продаваните артисти на всички времена с повече от 100 милиона продадени албуми.

Концертът на Boney M у нас се организира от продуцентска компания Арт БГ. Билетите вече са пуснати в продажба в разпространителската мрежа на Ивентим и на касата на НДК. Цените са от 25 до 40 лева, предвидени са и специални места за 50 и 60 лева.

Още новини от шобузнеса четете в zar.bg!