Първите редовни номинации доведоха до поредни скандали в Къщата
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат новата си седмична мисия „Big Brother търси талант“. Разделени по групи, те ще трябва да показват различни таланти, а зрителите ще имат последната дума за успеха на мисията. След епизода във Facebook страницата на предаването ще бъдат публикувани видеа с изпълненията им, които трябва да съберат възможно най-много харесвания за определено време.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Отново зрителите бяха тези, които решиха Съквартирантите да гледат номинациите си по време на живото предаване снощи. Звездите проследиха кой и с какви мотиви ги е номинирал, а на края на вечерта Мегз, Шеф Петров и Тони Стефанов събраха най-голям отрицателен вот и ще се борят за оставане в шоуто този понеделник.

Вип брадър
netinfo

Тази вечер ще проследим реакциите на Съквартирантите след номинациите. Породилото се напрежение между Мегз и Мария ще ескалира за пореден път, а преките обвинения на Мегз към Мария, за произхода на доходите ѝ, ще накарат певицата да се закани да вземе драстични мерки.

Вип брадър
netinfo

В дейли епизода тази вечер ще видим и развръзката от тайната мисия на Алекс и Влади. Двете момичета трябваше да се разменят в Къщата и да вършат пакости, но без останалите да ги заподозрат. Дали красивите хип-хоп изпълнителки ще извоюват мястото си в Къщата, или Big Brother ще им даде две минути да я напуснат завинаги, ще разберем днес от 21:00 часа по NOVA.

Вип брадър
netinfo

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Кои са номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother 2017? (ВИДЕО)

Близначките Алекс и Влади с нова тайна мисия във VIP Brother

Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother