Бербатов надскочи Константинов за „Мъж на годината, засега
Бербатов надскочи Константинов за „Мъж на годината, засега / netinfo

Футболистът Димитър Бербатов е временният водач в класирането за „Мъж на годината". На втора позиция е Пламен Константинов, след него е режисьорът Явор Гърдев.

За тримата номинирани се гласува в интернет на адрес manoftheyear.bg. Един от най-престижните конкурси у нас „Мъж на годината" този път се организира от Дарик радио. 

Близо 6000 души са се включили в гласуването от началото му на 6 октомври до днес. Въпреки, че в последните дни повече гласове събираше волейболистът Пламен Константинов, Димитър Бербатов успя да го изпревари. Разликата между тях в момента е минимална. Засега третата позиция в класацията „Мъж на годината" е за режисьора Явор Гърдев. 

На сайта на конкурса manoftheyear.bg вече може да се следи временната позиция на тримата номинирани. Тя се обновява на всеки 7 дни.

В конкурса „Мъж на годината" можете да се включите до 30 октомври. За да бъдат ограничени многократните гласувания системата приема само по един глас от един e-mail. Кой е победителят ще бъде обявено на 10 ноември.