Бен Афлек
Бен Афлек / Getty images
Известният холивудски актьор Бен Афлек беше забелязан в компанията на милиардерката и вдовица на легендарния Стив Джобс - Лорън Пауъл Джобс да излиза от ресторант в Лос Анджелис.

И въпреки че източници, близки до Афлек и Джобс, твърдят, че са просто приятели, по докосванията и езика на тялото може да се съди, че между тях има нещо повече от просто приятелство. Веднага се появиха слухове, че приятелството им е прераснало в романтична връзка. 

Мат Деймън и Бен Афлек с нов общ проект след „Добрият Уил Хънтинг“

"Те са приятели от доста време", каза източник, близък до Афлек и Лорън Пауъл. Запознанството им започва, когато актьорът основава „Eastern Congo Intiative“, докато Лорън Пауъл Джобс се занимава с филантропия от 2010 г.

Вдовицата на основателя на „Apple“ Стив Джобс беше заснета с Афлек в любимия ресторант на знаменитостите „Джорджо Балди“ в Санта Моника.
Те са влезли отделно в ресторанта и по-късно са излезли отново сами, прекарвайки три часа, наслаждавайки се на деликатесите, както и на сладки приказки.  

Бен Афлек е подновил връзката си с Линдзи Шукъс

Само преди няколко седмици бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, беше забелязана в същия ресторант с гаджето си.
БГНЕС