Бар Наздраве тръгва отново. По bTV COMEDY
Бар Наздраве тръгва отново. По bTV COMEDY / bTV

Това е най-известният бар в света. Бар „Наздраве" (Истинският бар с това название, вдъхновил създателите за знаменития ситком, се намира в Бостън-Масачузест, в сериала кръчмата е в Чикаго). Негов собственик е Сам Малоун (Тед Дансън), бивша бейзболна звезда. Това е уютно, закътано местенце, където Норм, Клиф, д-р Фрейзър и другите редовни посетители прекарват заедно по няколко часа всеки ден. Те са обикновени хора, понякога весели, понякога малко тъжни, със своите житейски проблеми и конфликти, които се опитват да решават с усмивка и заедно. Обединява ги чувството за хумор и доброжелателността.

Клиентите на бар "Наздраве" се знаят по име и си говорят на ти. В живота на всеки от компанията няма тайни за останалите веселяци. Все едно дали става дума за поредното завоевание на Сам или за служебните и лични неволи на Ребека. Соленият език на Клара е подправката не само за текила. Отвлеченият Клиф си философства на воля за хипотетичните проблеми на човечеството без да бъде смущаван от никого. Норм може на воля да се жалва от трудностите в брачния живот.

"Бар "Наздраве" тръгва отново По bTV COMEDY
netinfo

Ситкомът № 1 в продължение на 5 години - "Бар "Наздраве" е най-успешната и най-гледана комедийна телевизионна поредица, макар и започнала с фалстарт. „Бар "Наздраве" има колекция от 28 награди ЕМИ, шест - „Златен глобус" и в досието му са общо 117 номинации.

Премиерата на комедийната поредица е на 30 септември 1982 г. Осем от 11-те му сезона са в челната десятка на най-гледаните сериали. Много от епизодите (общо 273 по 24 минути всеки) са заснети на живо пред публика в студиото на Paramount.

Стартът е на 12 ноември от 23:30 часа.

"Бар "Наздраве" тръгва отново По bTV COMEDY
netinfo