/ iStock/Getty Images
Бившата моделка Сузи Монти, която продължава да участва вън фотосесии, разкри тайната на своята привлекателност, а нейната история бе споделена от „Дели стар”. Жителка на английския град Тръроу каза, че е станала победителка в детски конкурс за красота в началното училище и оттогава започнала да се снима за списания. Сега 71-годишната героиня на материала все още позира за социални мрежи, включително с модни марки бански, които е носила в младостта си. „Имам зелени бикини отпреди 40 години и нямам намерение да се отказвам от тях“, каза тя.
 
Монти призна, че е запазила младежкия си вид благодарение на здравословния начин на живот. Англичанката никога не е прибягвала до пластични операции и не е боядисвала естествено тъмната си коса. „Хората не вярват, че имам собствена коса, но аз имам. Все още е тъмна, плътна и дълга. Поддържам се във форма с дълги разходки. Не се чувствам стар, все още съм на 21-а", сподели тя.

Освен това всяка сутрин моделката практикува медитация, а също така работи върху собствената си книга и се радва да пече изделия от тесто.
БГНЕС