Много хора държат парите си у дома, въпреки че това не е препоръчително. Разбира се, те са скрити на необичайни места. Ето 5 от тях:

1. В стомаха

През 2017 година колумбийка открила, че съпругът й и изневерява. Тя решила да погълне спестяванията им от 7000 долара, за да му отмъсти. Санда Алмеида започнала да спестява още когато открила, че съпругът й не може да има деца. Планът й е бил да го напусне, но той намерил спестяванията и претендирал за разделянето им по равно. Именно затова тя ги погълнала, но на следващия ден започнала да усеща остра болка в корема. При рентгенов преглед лекарите установили проблема, но успели да спасят само 5700 долара.

Скрити съкровища, които хора са намирали в домовете си (ВИДЕО)

2. В телевизора

През 80-те канадец скрил 100 000 долара в телевизора си. С годините мъжът забравил за парите и подарил техниката на приятел. След няколко години пък приятелят решава да се отърве от телевизора и го дал в завод за рециклиране. Служителите в него открили парите. По правило те не са били задължени да ги върнат, но от добра воля го направили.

3. В чорапите

През 2013 51-годишен мъж от Калифорния и синът му успели да скрият 130 000 долара в чорапи. Когато пресичали границата между Мексико и САЩ, митничарите открили парите. В багажника били открити не само чорапите, но и марихуана. Двамата били осъдени.

скрити пари
Thinkstockphotos

4. На покрива

Семейство от Австралия с години пазило спестяванията си в кухина на покрива. Те си водили и отчет на спестяванията. Но с времето забелязали, че парите намаляват, а съседът им прави все по-луксозни подобрения на дома си. Крадецът бил заловен и принуден да върне 500 000 долара.

Три легендарни съкровища, които не са открити и до днес (ВИДЕО/СНИМКИ)

5. В токчетата

Колумбийската полиция открила 150 000 евро в токчетата на жена, която се държала странно на летището. Интересното било, че все пак в чантичката си е държала 5950 евро. Вероятно обувките й са били твърде малки, за да поберат всичките пари.

скрити пари
Thinkstockphotos

И още:

Мъж продаде ненужен стар шкаф заедно със спестяванията си в него

Американците кътат пари във фризера

Най-известните изгубени съкровища (ВИДЕО)

30 бурета със злато се търкалят в Черно море

Швейцарец откри хиляди римски монети в градината си

Американец откри златно съкровище за 1 млн. долара

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук