За достойна защита на българските национални интереси се обяви Мутафчиев
За достойна защита на българските национални интереси се обяви Мутафчиев / netinfo

За достойна защита на българските национални интереси се обяви в Добрич кандидатът за вицепрезидент от Обединението на българските националисти "Целокупна България" ген. Йордан Мутафчиев.

За увеличаване на инвестициите в страната, за разкриване на нови работни места и повишаване стандарта на живот на българите, призова генерал Йордан Мутафчиев. Той категорично разграничи Обединението н българските националисти „Целокупна България” от „Атака”, като подчерта, че идеологиите на двете партии са коренно различни.

„Ние сме градивни, модерни националисти”, каза генерал Мутафчиев и припомни, че от „Целокупна България” подкрепят влизането на страната ни в ЕС, членството на България в НАТО и предоставянето на полигони за обучение на натовски войски. „България е единствената страна без своя национална доктрина”, подчерта Мутафчиев и заяви, че екип начело с Григор Велев вече е разработил такава и е крайно време тя да бъде разглеждане в НС. България да се обедини в своите истински граници, но не по пътя на войната и шовинизма, а в рамките на единното европейско пространство, призова още кандидатът за вицепрезидент. Той представи пред добричлии основните насоки от предизборната платформа на „Целокупна България” и призова избирателите да гласуват за градивния национализъм и отстояването на българската национална идентичност.