/ Facebook/BoykoBorissov
Рождество Христово е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по-добри и светли дни. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ навръх Коледа.

„Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по-добри и светли дни. Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави“, посочи министър-председателят.

„Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора - ще е най-големият подарък. След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни. Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата“, допълни премиерът Борисов.
 

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и...

Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 24 декември 2020 г.