Кевин Джонсън обещава зрелищен двубой срещу Пулев
Кевин Джонсън се закани да нокаутира Кубрат Пулев пред българска публика. Американецът ще се бие с Кобрата на 28 април в столичната "Арена Армеец", а залогът е интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Тя бе спечелена от българина на 3 декември м.г., когато отказа нигерийската легенда Питър Самюъл.
 
Джонсън, който е излизал на ринга срещу много боксьори от световна класа, включително Виталий Кличко и Антъни Джошуа, е убеден, че може да детронира българския шампион и да си осигури възможност да грабне световна титла.
 
"Вечерта ще е зрелищна", обещава Джонсън. "Ще има фойерверки, гранати и юмруци на ринга, а когато всичко свърши, ще вдигнат моята ръка и ще има нов шампион", убеден е американецът. Той бе категоричен, че няма да оставя решението за изхода от мача на съдиите.
 
"Идвам в родината на Пулев и знам какво трябва да направя, за да победя. Правил съм го преди и ще го направя отново. Гъвкав съм, нищо няма да ме спре. Българските фенове по-добре да се подготвят, защото идвам за тяхното момче и ще го нокаутирам. Тренирам здраво и съм много сигурен, че ще спечеля. Пулев загуби срещу Владимир Кличко, а аз загубих срещу Виталий, но това е нашият шанс да се върнем на голямата сцена и в битките за световните титли. Това е много смислен мач и за двама ни, който трябва да спечеля", добави Джонсън.
 

netinfo


Билетите за боксовия мач на 28 април, петък, в зала "Арена Армеец" в София между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън се продават в интернет на Eventim.bg.