Бранд Мениджър на годината за 4-ти път
Бранд Мениджър на годината за 4-ти път / netinfo

През ноември 2006 г. ще се проведе финалът на четвъртото издание на единствения по рода си конкурс Бранд Мениджър на годината, организиран от Българската асоциация по маркетинг (БАМ) и агенция Euro RSCG Sofia. За поредна година ще бъдат оценени професионалните постижения в областта на маркетинг мениджмънта в България.

Конкурсът на своето четвърто издание ще бъде представен пред журналисти н а 7 юни (сряда) 2006 г. От 11.00 ч. в хотел “Кристал Палас”.

Организаторите от БАМ и агенция Euro RSCG Sofia отново предизвикват всички маркетолози в страната да се включат в конкурса, оценяващ професионалните постижения в областта на маркетинг мениджмънта.

Н а пресконференцията ще присъстват председателят на БАМ проф. Веселин Благоев и директорът на конкурса Мартин Дановски. Те ще поднесат информация за тазгодишното издание на Бранд Мениджър на годината, както и детайли около нововъведенията в конкурсната програма, засягащи категориите и етапите на надпреварата.

Инициативата ще се проведе в периода между юни и ноември 2006 г., като финалната церемония по награждаването на най-добрия бранд мениджър в България ще се състои в началото на ноември.