/ Община Мездра
Митко Ценов, Иво Балабанов и треньорът им Йоло Николов ще участват в звездния състав, който ще представи България на Балканиадата по лека атлетика за мъже и жени в зала. Тя ще се проведе на 17 февруари, в Истанбул, Турция.  

Националният рекордьор на България в дисциплината 3 000 м. стийпълчейз Митко Ценов и съотборникът му Иво Балабанов ще премерят сили и издръжливост в дисциплината 1 500 м. Техният треньор Йоло Николов пък ще се състезава в дисциплината 3 000 м. заедно с бившия си състезател Иван Попов, който към момента защитава честта на „Берое“-Стара Загора.

В периода 16-18 февруари, в столичната зала „Асикс Арена“ ще се проведат още два национални шампионата, в които ще участват и по-малките състезателни на треньора Дилян Маринов от СК “Атлет“-Мездра.
На 16 февруари, петък ще се проведе Национален шампионат за момичета и момчета под 14 г. в зала.

В него ще участват Ива Митова и Мелани Венциславова. Състезателките ще демонстрират отличната си подготовка в трибоя, включващ дисциплините: 60 м. гл. бягане, скок дължина и 600 м. бягане.

На 17 февруари и 18 февруари ще се проведе и Националният шампионат за момичета и момчета под 16 г. Другите две възпитанички на Дилян Маринов- Денис Владимирова и Силвия Йолова. Денис Владимирова ще се състезава в дисциплините 800 м. и 1500 м.,а  Силвия Йолова – в спринтовите дисциплини 60 м.  и 60 м. с препятствия.

Извън класирането ще вземе участие и Дева-Мария Драгиева, която ще направи поредните си стартове в дисциплините 400 м. и 800 м.