Лин Чарлз и Калин Каменов
Лин Чарлз и Калин Каменов / Община Враца
Кметът на Враца Калин Каменов прие в кабинета си заместник-посланика на Великобритания Лин Чарлз и консула на страната Пол Кларк. Поводът за посещението в града бе срещата им с британската общност в региона, на която бяха представени последните новини около излизането на Великобритания от Европейския съюз.

В рамките на срещата, Калин Каменов запозна гостите с природните забележителности и акцентира върху развитието на града през последните три години. Той посочи като пример подобряването на пътната, образователната и спортната инфраструктура, както и повишения интерес към Враца от международни инвеститори. „Продължаваме да работим за привличане на нови бизнес партньори и за обособяване на Индустриална зона“ - каза по време на срещата Каменов.

Пол Кларк и Калин Каменов
netinfo

Каменов коментира още, че заедно със своя екип работи за превръщането на Враца в атрактивна туристическа дестинация. Сред най-мащабните културни събития в града през последните години се утвърдиха Национален фолклорен събор „Леденика“ и Есенният панаир, който е с нов облик и насочен към българските традиции и занаяти.
 
Община Враца