/ Община Белоградчик
В присъствието на много деца и възрастни - родители, баби и дядовци, бяха запалени светлините на коледната елха в Белоградчик, която тази година е висока цели 16 метра. Те озариха небето в центъра на града и украсиха централния площад „Възраждане“.
 

Коледна елха в Белоградчик
netinfo


Коледната елха във Враца грейва на 6 декември

Сред участниците в тържеството бяха и кметът на общината Борис Николов и добрият Дядо Коледа. С много трепет и вълнение малчуганите заедно с всички присъстващи отброиха времето до запалването на светлините. Така бе поставено началото на наситената с културни събития Коледно-новогодишна програма на община Белоградчик в дните до края на 2018 година.

Коледна елха в Белоградчик
netinfo

В студената декемврийска вечер децата истински се радваха и активно участваха в представените скечове, игри и забавления от артистите от Видинския драматичен театър Минка Сурдулова и Ирина Флорова.

Коледна елха в Белоградчик
netinfo

Кметът Николов и Дядо Коледа раздадоха на всички деца празнични меденки, грижливо приготвени и декорирани от фирма „Ди арт“ – Видин. Тематични стихове и песни, посветени на най-светлите празници  – Рождество Христово и Нова година, представиха възпитаници на госпожите Райна Георгиева и Ирена Александрова от подготвителната група "Калинки" на детска градина "Иглика". Своя поздрав към всички граждани и гости на Белоградчик поднесоха танцовите формации "Калина" и "Рамонда".