Професионалната футболна лига отпусна средства за Ивайло Димитров
Професионалната футболна лига отпусна средства за Ивайло Димитров / netinfo
1000 лева помощ отпусна Професионалната футболна лига на Ивайло Димитров, съобщи изпълнителния директор на “Етър-1924” Стефан Атанасов. Той лично е получил парите в София, където бе в сряда за да картотекира Илко Трифонов за пролетния полусезон. От своя страна президентът на Профилигата Валентин Михов лично се е свързал по телефона с нападателя и е разговарял с него за състоянието му.
Десният крак на Ивайло Димитров бе счупен в глезена по време на контрола със “Спартак” /Плевен/, която се игра миналата събота. Той бе опериран в понеделник в Плевенската ортопедична клиника, но лекарите все още не се наемат да прогнозират кога ще се възстанови напълно. Във вторник футболистът на “Спартак” Тихомир Тодоров, който контузи великотърновският състезател го е посетил в клиниката и се е извинил, информира още Стефан Атанасов.
Утре от 14.30 часа виолетовите ще изиграят последната си контролна среща, като домакини на “Гигант” /Белене/. Ако времето е хубаво мачът ще бъде на стадион “Ивайло”. В противен случаи ще се ползва теренът в Самоводене. Не се предвижда представяне на отбора, защото единственото ново попълнение е завърналия се от “Славия” халф Илко Трифонов.