Англичанин отхапа ухото на брат си
Англичанин отхапа ухото на брат си / Дарик нюз, архив

Англичанин отхапа ухото на брат си по време на сбиване между двамата, съобщават от Областната дирекция на МВР във В. Търново. Снощи в 23,00 ч. в полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че 53-годишният Р. Б., британски гражданин със статут на продължително пребиваващ в страната, е бил намушкан с нож.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че на същата дата в село Овча Могила, в дома на потърпевшия Р. Б. на гости пристигнали по-младият му брат 49-годишният Д. Б. и съпругата му. По първоначална информация след обилна почерпка с алкохол двамата братя се скарали за съпругата на по-младия.

Разпрата прераснала в сбиване, при което Д. Б. нанесъл три удара с нож - два в лявата ръка и един в гърдите, с което причинил на брат си повърхностни порезни рани, а за капак отхапал част от мидата на лявото му ухо. Потърпевшият е настанен за лечение в плевенската болница, без опасност за живота. Нападателят е приет в свищовската болница с болки в главата и гърдите, без опасност за живота.