Търсят средства за ремонт на АГ болницата
Търсят средства за ремонт на АГ болницата / снимки: Пресцентър на Община Варна

Община Варна търси възможности за осигуряване на средства за ремонт на СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов”. За целта администрацията кандидатства за отпускане на пари по проект „Красива България”, съобщи заместник-кметът д-р Лидия Маринова, която почете празника на лечебното заведение по повод Деня на родилната помощ.

„Позволете ми от името на кмета на община Варна Иван Портних и от мое име, да ви поздравя най-сърдечно по случай вашия професионален празник. Дано вашето благородство не стихва, а трудът ви бъде достойно оценен. Вие сте не просто медици, а лекари, които посрещат живота", обърна се към екипа на здравното заведение д-р Маринова.

Пет бебета общо се очаква да проплачат при нас в празничния ден, съобщи управителят на болницата д-р Радослав Минков. Първото дете, родено днес, е момиче. С ритуално измиване на ръцете на най-опитния лекар в болницата служителите на болничното заведение отбелязаха Бабинден.

Търсят средства за ремонт на АГ болницата
netinfo

„Днес сме се събрали да честваме тази многогодишната традиция. Бих искал да изкажа своята най-сърдечна благодарност на целия персонал на болницата. Благодаря и на община Варна, и на общински съвет за оказваното съдействие през годината“, каза д-р Радослав Минков.

Търсят средства за ремонт на АГ болницата
netinfo