Със събути гащи срещу фарове през лятото (18+)
Със събути гащи срещу фарове през лятото (18+) / снимки: Дарик Варна

Лидерът на Партия на българските мъже Росен Марков пак напомни за себе си, като осъществи поредното си, меко казано, нестандартно хрумване. Марков събу гащи посред бял ден, в центъра на Варна.

Разголването стана на паркинга до хотел „Мусала", на метри от пълно с клиенти заведение. По този начин скандалният варненец се обяви срещу задължителното шофиране с включени фарове и през летните дни. „През зимата - да, но през лятото е абсурдно. Страшно слънце и фарове. Просто не виждам никакъв смисъл", коментира Марков пред Дарик.

Варненският зевзек осъществи не е една, а цели две нестандартни прояви наведнъж. Той представи и подаръка, който възнамерява да изпрати с куриер на селекционера на националния отбор по футбол Любослав Пенев. Ретро ютията марка „Елпром" Пенев ще получи заради изказването си, че представителният ни тим е като ютия на дъното, която възнамерява да отлепи.

Със събути гащи срещу фарове през лятото (18+)
netinfo

Със събути гащи срещу фарове през лятото (18+)
netinfo

„Пожеланието е наистина да тръгна нагоре, с бавни стъпки, защото нищо не става изведнъж", сподели ексцентрикът, който преди време изпрати 11 охлюва в БФС, заради слабата игра на националите.

До две седмици лидерът на Партия на българските мъже смята и да поиска оставката на премиера Бойко Борисов. „Всички търсят повод за неговата оставка. Аз пък ще я поискам заради ниското ниво на река Дунав", издаде Марков пред Дарик. Това той планира да направи пред сградата на Министерски съвет, преди заседание на Кабинета.

Скоро скандалният варненец планира и още една акция. Тя ще се нарича „Внимание! Легнал Росен". С лягане на асфалта Марков ще се обяви против големия брой „легнали полицаи", като призове и шофьорите да дават път на пешеходците.

Последната изцепка на Росен Марков бе през август. Навръх празника на Варна местният зевзек се появи пред Катедралата с надпис, призоваващ премиера Бойко Борисов да стане варненски зет. Миналата година министър-председателят пък получи като дар от варненеца жив заек, кръстен Станишко.

Преди месец Марков показа лика на депутата от БСП Мая Манолова, изрисуван върху предния капак на колата му. Лепенката вече я няма, но скоро на капака отново ще се появи Мая Манолова, заедно с друг депутат от левицата - Корнелия Нинова. Росен Марков разкри, че смята да кръсти композицията „Ужасът на Бойко".

Това лято шегаджията влезе и в ролята на „доктор-биролог". На входа на Морската градина той откри "пункт за спешна помощ", където се лееше бира. В началото на юни ексцентрикът удави надуваема секскукла на Първа буна, за да ознаменува старта на летния сезон.

Преди време Марков влезе по бельо на сесия на Общинския съвет в знак на протест, че общината, по думите му, нехае за изграждане на църква в гробищния парк на село Тополи. В знак на протест варненецът дори се самопогреба пред общината.