Пoгребват стрелеца от Варна и жена му в един гроб
Пoгребват стрелеца от Варна и жена му в един гроб / снимка: БГНЕС

Петър Георгиев, който застреля жената, с която живее на семейни начела - Живка Пенчева, и приятеля и Стефан, може да бъде погребан утре в един гроб с неофициалната си съпруга. Такова желание изразил бащата на Живка - Пенчо, който е бивш полицай. Той сутринта отпътувал за моргата във Варна, за да вземе двата трупа.

Това разказа пред "24 часа" разстроеният баща на Петър - Евтим, който заедно със съпругата си Христина беше дошъл в къщата на загиналите в центъра на Дългопол.

Веднага след като е застрелял жена си и Стефан, Петър се обадил на баща си и му казал:"Татко, голям грях извърших пред теб. Прости ми, застрелях ги!".

Двойното убийство стана във Варна вчера следобед. 39-годишният Стефан Георгиев и 33-годишната Живка Пенчева бяха застреляни на паркинг между блокове 41 и 42 на бул."Владислав Варненчик". Часове по-късно в изоставено подблоково помещение на ул."Крепостна" бе открит прострелян в главата 39-годишният Петър Евтимов, за когото се смята, че е убиецът. Малко по-късно Евтимов издъхна в болница "Света Анна".