Николай Василев: Ще работя за държавност и европейско самочувствие
Николай Василев: Ще работя за държавност и европейско самочувствие / netinfo

Като бъдещ депутат ще работя за повече държавност, патриотизъм и европейско самочувствие на българите. Това заяви във варненското студио на Дарик водачът на листата на НДСВ във Варна за парламентарните избори и мажоритарен кандидат на партията Николай Василев. Той увери, че ще защитава три основни каузи: интереса на българския бизнес, по-добро бъдеще за младите хора и положителното развитие на Варна. Важен приоритет за Василев са поправянето на лошите пътища, улици и инфраструктура в морската столица.

Варненската листа на НДСВ е най-силната, с която се явява на парламентарни избори, тъй като се залага на хора с опит и професионализъм. Доказателство за това са имена като Иван Мънков, Пламен Константинов, Анелия Атанасова, Яни Янев, Деница Димитрова, посочи Николай Василев.

Според него НДСВ ще повиши резултата си след изборите за евродепутати, тъй като се надява да привлече гласове на част от симпатизантите на БНД, ГЕРБ, Синята коалиция и варненските партии ГЛАС и Нашият град. Ние се явяваме самостоятелно на изборите, но с подкрепата на Партията на българските жени и Зелената партия, тъй като имаме общи каузи, каза още Василев.