Неделчо Михайлов ще работи за отварянето на денонощна аптека във Владиславово
Неделчо Михайлов ще работи за отварянето на денонощна аптека във Владиславово / Неделчо Михайлов, личен архив

Кметът на район „Владислав Варненчик“ Неделчо Михайлов и сдружение „Варненец“ ще преподпишат меморандума за сътрудничество в полза на гражданите. Това стана ясно на заседанието на Гражданския районен съвет във Владиславово. Председателят на сдружението Васил Василев подчерта пред присъстващите, че проблемите на района не са неизвестни на Неделчо Михайлов, който в предишния мандат като общински съветник е имал ангажимента да работи за решаването им.

Моите първи впечатления са, че администрацията на район „Владислав Варненчик“ е добра и нямам намерения да я разбутвам или да правя чистка, категоричен бе Неделчо Михайлов. Той подчерта, че няма да обръща внимание на анонимни сигнали или да гони служители без причина. „Искам да обясня, че при смяна на ръководството е нормално да има промени в политическия кабинет на кмета – това са заместниците и секретарят на кметството“, допълни Михайлов.

Заедно с представителите на Гражданския районен съвет новият районен кмет очерта основните приоритети, по които ще се работи през 2012 г. Една от задачите е да бъде отворена денонощна аптека, за да не се налага хората при нужда да пътуват до центъра посред нощ.

Ще се търсят и начини на първо време да бъдат обезопасени двете опасни сгради в района. Ще се обърне сериозно внимание на проблемите в Кайсиева градина, категоричен е Неделчо Михайлов. Хората отново поставиха проблема с шума от циганските сватби. Засега не знам точно как, но това трябва да престане, заяви Михайлов.

Като свой основен ангажимент той посочи намерението Владиславово да не бъде крайният квартал на Варна по отношение на вниманието от Общината. Обособяването на младежки клуб, изграждането на районния парк и на стадион във Владиславово също са сред приоритетите на 2012 г.