Не останаха билети за спектакъла на Лили Иванова във Варна
Не останаха билети за спектакъла на Лили Иванова във Варна / dariknews.bg

Концертът на Лили Иванова във Варна тази вечер се радва на голям интерес от страна на почитателите на гранддамата на българската музика. На касата на Летния театър все още има 10-15 билета на цена от 20 лева, ограничено количество са и билетите за балкона на цена от 15 лева. Изцяло са изкупени близките до сцената места на цена от 25 лева, показа проверка на Дарик.

Лили Иванова ще омае местната публика именно на лятната сцена на морската столица. Очаква се пред варненска публика тази вечер Кралицата на българската естрада да изпълни част от най-новите си песни, както и някои от неостаряващите си шлагери. Началото на концерта е от 20:30 часа.

"Аз съм варненка. Имам малко мезонетче с изглед към морето. Тук започнахме да пишем с Карбовски книгата", призна 70-годишната певица преди месец в морската столица на представянето на автобиографичната книга „Истината". Редактор на изданието е журналистът Мартин Карбовски.

Малко преди това - на 6 юли 2009 г., изпълнителката на „Панаири" получи почетното офицерско звание полковник от медицинските служби на Българската армия и бе наградена с хладно оръжие. Отличието предизвика и отрицателни реакции, като сред противниците на пагоните на певицата бе и президентът Георги Първанов.