Откриването на коледния базар VARNA FUN PORT 2022 ще се състои на 18 ноември от 17:00 часа. Локацията, разбира се, е Морска гара-Варна. Базарът ще продължи от 18 ноември до 6 януари 2023 г.

Християн Тилкиян

Увеселителният парк предлага различни атракции като блъскащи колички, високо над 30 метра виенско колело, стрелбища, много аркадни игри за големи и малки, екстремни съоръжения.

Християн Тилкиян

През зимния период ще може да се посети традиционната ледена пързалка, която толкова години е повод за радост на малки и големи. Всички жители и гости на града ще могат да опитват през цялото време най-различни вкусотии - от най-крехкото месце до най-сладкия десерт.

Християн Тилкиян

Обособени са приказно красиви коледни къщички, в които ще се предлага класическо греяно винце и още много други глезотии. Коледният базар е една страхотна възможност да зарадвате Вашите деца - подходящ е за малки и големи.

Християн Тилкиян

Специално тази година в увеселителния парк ще бъде поставен огромен LED екран, на който ще могат запалянковците да следят мачовете от Световното първенство по футбол.

Християн Тилкиян

Варна FUN PORT очаква всеки един за много хубави моменти, усмивки, забавление и незабравими спомени заедно. И, разбира се, адреналин в изобилие.

В момента увеселителният парк се подготвя за предстоящото откриване. Вижте повече във видеото, специално заснето за DarikNews.bg.