30-годишна си изтърва нервите пред паспортно гише
30-годишна си изтърва нервите пред паспортно гише / DarikNews

30-годишна варненка вилня вчера сутринта пред паспортната служба в Четвърто РПУ-Аспарухово, след което бе арестувана и на същия ден осъдена, съобщават от варненската полиция.

Антоанета Мехмед била записана с пореден номер в списъка на чакащите за подаване на заявления за издаване на документи за самоличност. Докато обаче била извън сградата на полицейското управление, пропуснала реда си за влизане в паспортната служба, затова направила опит да пререди останалите чакащи на опашката хора. Възникнал скандал, което наложило намесата на дежурния полицай. Жената не изпълнила разпореждането на униформения служител да си тръгне или да се запише отново в тетрадката с чакащите граждани, а нахълтала отново пред едно от гишетата на паспортна служба и започнала да се кара със служителките и да изблъсква останалите хора. Наложило се полицаят да изведе принудително Антоанета Мехмед извън канцеларията, при което тя успяла да грабне тетрадката със списъка на чакащи за подаване на документи и да накъса листите й.

Извършителката е била задържана за 24 часа. Съставен й е бил акт за хулиганство, а в съдебно заседание същия ден Варненският районен съд й е наложил наказание - глоба от 100 лв.