/ Община Стара Загора
Станалият традиция „BEERфест“ и тази година, с още по-богата програма от всякога, утвърждава Стара Загора като безспорната Столица на бирата в България. В едно с дългогодишните традиции на града в областта на пивоварството, събитието ще покаже много, обогатявайки и впечатлявайки всеки бирен ентусиаст.

Стара Загора е част от уникален „Трофи тур"

От 5 до 8 септември, на поляната в парк „Загорка“, в близост до Пивоварната, всяка музикална вечер ще е тематична и специална. На сцената ще излязат легендите БТР, Васил Найденов, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Деси Добрева, Конкурент, Силвия Кацарова, сръбските музиканти Guns’N’Roses Real Tribute и Queen Real Tribute, и още много, много други.

А за любителите на качественото хапване и пийване - 5 бара и 4 ресторанта. Линиите от градския транспорт, които старозагорци могат да ползват, за да стигнат до фестивала, са №3 и №36. „BEERфестът“ е под мотото „Не шофирай пил!“, затова е осигурен безплатен градски транспорт за връщането на посетителите.
 

Стара Загора отново ще е столица на бирата през септември
Община Стара Загора


„Beerфестът“ цели отново да поднесе добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на страната, представяйки им отличителните черти на всяка една от марките на пивоварната.

Организатори са Община Стара Загора и „Загорка“ АД, със съдействието на „Аякс“ и „КЕН“. 

Повече подробности за програмата и любопитна информация може да откриете на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/thebeerfest