Още похвали за Берое
Още похвали за Берое / ПФК Берое

Три дни след като спечели Купата на България отборът на Берое продължава да събира похвали.
Комплименти за играта на тима изказа треньорът на ЦСКА Милен Радуканов. Именно столичани са следващия съперник на старозагорци, двубоят е утре на стадион „Берое".

„Поздравявам Берое. Бяха най-достойният отбор за купата. Искрено им пожелавам успех в евротурнирите", каза Радуканов ден преди сблъсъка.

Той не пропусна да похвали и атмосферата, която феновете на Берое създават на стадиона. „Хубав терен, добра атмосфера, единствено съжалявам, че мачът е ранен, защото ако беше в 20 часа щеше да бъде по-добре", допълни треньорът на ЦСКА.

Похвали за Берое имаше и от професионалната футболна лига. „Като организатори и отговорници за финалния двубой бихме желали да признаем публично нашата гордост от себеотдаването на играчите на Берое и Левски, от поведението на агитките на двата отбора по време на голямата драма. Благодарни сме на ръководствата на двата отбора и техните фенклубове за отличния синхрон и старание в подготвителната работа.

Професионалната футболна лига честити на ПФК Берое ценния трофей и пожелава на момчетата на Петър Хубчев достойно представяне в Лига Европа", се казва в съобщение публикувано на официалния сайт на Лигата.

„Финалът за Купата на България между Левски и Берое е претендент за един от най-вълнуващите мачове в историята", пък твърди английското авторитетно издание "Give me football"