Михаела
Михаела / Helpkarma.com
Благотворителен концерт „Бъдеще за Михаела“ ще се проведе на 16 януари, от 18:30 часа, в Дома на културата „Енергетик“ Гълъбово.

Участие ще вземат орк. „Фолклорна палитра“, ТШ „Шарени мъниста“, ТС „Гълъбчета“, ДТС „Мегданче“, ШНТ „Мегданчета и мераклии“, Габриела Николаева, Вероника Гочева, Мария Тодорова, Пепи Христозова, Ваня Вълкова, Господин Велев, Филип Марков, Петя Гочева, Сашо Роман, Мира и други.

Входът на събитието е 10 лева. Покани могат да се закупят на касата на ДК „Енергетик“ и НЧ „Просвета-1911 г.“.

Михаела е само на 7 г. и 8 месеца, но вече шест години се бори със страшната диагноза Сарком на Юинг. Борбата започнала, едва когато Михаела е на 1 година и 8 м.

Според лекуващия лекар единственият шанс за момиченцето е имунотерапия, която не е регистрирана в България,  но се прилага в Америка и Япония . Лекарствата не се заплащат от Здравната каса.

Семейството има нужда от 24 флакона, които са необходими за 6 курса имунотерапия. Цената на 1 флакон е 15 000 евро. Съответно за лечението на Михаела са необходими 360 000 евро. Първият курс трябва да започне началото на февруари. 

Това е единственият ни ШАНС да видим Михаела здрава , да излезе от този ад, който продължава вече 6 г. Моля Ви с цялото си майчино сърце, помогнете на детенцето ми да ЖИВЕЕ,  да има своето детство,  да ходи на училище,  да порасне. Тя е нашето геройче, премина 4 операции ,над 55 химиотерапии и 3 месеца протон терапия . Помогнете ни, за да се приключи този кошмар, в който живее детенцето ни“, пише майката на нуждаещото се от помощ  дете.

Дарителска сметка в лева

Уни кредит Булбанк

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45