/ iStock/Getty Images
Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания продължава безплатните прегледи по проект „Кажи НЕ на страха , попитай специалист“.
 
Кампанията, която се провежда от 2018 г., е насочена към пациенти с установен псориазис и поредния град, в който се провежда е Стара Загора. За да се явят пациентите на безплатен прегледи, те трябва да имат поставена диагноза.
 
Лекарят, извършващ безплатните прегледи, ще бъде д-р Виолина Тодева, специалист по дерматология и венерология. Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора на ул. "Георги Кюмюрев“ №14.

Трябва ли хората с автоимунни заболявания да се ваксинират срещу COVID-19

Прегледите ще се извършват от 1 до 30 септември. Линията за записване е отворена всеки ден от 10.00 до 18.00 часа на тел 0876 303 400.
 
Д-р Виолина Тодева е специалист по кожни и венерически болести. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 г. През годините развива професионалните си умения, като посещава множество симпозиуми, семинари, уебинари и практически курсове. Участва в кампании, свързани с профилактика и повишаване на информираността за различни кожни заболявания.
 
Д-р Тодева е и ръководител на екип, който през 2018 г. създава първото в България практично и напълно безплатно онлайн приложение за проверка на симптоми и изследвания. 
община Стара Загора