Спират водата в няколко столични квартала на 14 март

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 март 2019 г. (четвъртък).
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. 688 в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Букет“, ул. „Букет“ от №1 до №25.
 
Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Васил Друмев“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Друмев“ от бул. „Мадрид“ до ул. „Русалка“, ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Черковна“ до ул. „Алеко Константинов“.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Витоша “ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Хан Аспарух“, бул. „Витоша“ от бул.„Витоша“ до ул. „Цар Асен“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 639 в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 639 от ул. „Димитър Чинтулов“ до ул. „Бойчо Бойчев“.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Диамант“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Шишманов“ от ул. 646 до ул. „Диамант“, ул. „Диамант“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ в кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Витиня“, ул. „Мусала“, ул. „Извор“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Блато“ в с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мичур“, ул. „Пламък“, ул. „Блато“, ул. „Емилиян Станев“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. 2 във вилна зона „Смреката“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 1, ул. 2, ул. 3.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.