/ iStock/Getty Images
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Обеля“ 2 и с. Лозен на 31 март. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 31 март 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Илия Георгов“, ж.к. „Обеля“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Илия Георгов“, ул. 106, ул. „Дико Илиев“, ул. 107, ул. „Кривините“, ул. „Акад. Дмитрий Лихачов“, ул. „Обелски път“, ул. 275.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 109 на кръстовището с ул. „Дико Илиев“ .

На 31 март 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Съединение“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Съединение“ от ул. "Преслав" до АМ „Тракия“
района между ул. „Съединение", ул. „73“-та, ул. „Старата чешма", ул. „Дивано“
района между ул. „Съединение“ , ул. „Васил Левски“ , ул. „Св. Спас“ ,ул. „Могилата“ и ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Пешев“ на кръстовището с ул. „Дивано“.