/ Thinkstockphotos
Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица “Шейново”, слезе и удари шамар на жена, която е шофирала зад него и му пречела да даде на заден ход, съобщи БНТ. Сцената се разигра пред родилния дом, където, според живеещите в района, често стават скандали заради неправилно спиране и паркиране.

Жестокост на пътя: Мъж преби зверски жена заради лека катастрофа (ВИДЕО)
 
Мерцедес с германска регистрация запречил уличката, без да се интересува, че пречи на движението. Зад него бил автомобилът на Александра, която в началото търпеливо изчаквала младият мъж да се измести с колата, а след това дала назад, за да му направи място. Това обаче не било достатъчно. Районът около болницата е оживен и в случая доста хора стават свидетели на насилието. Един от тях е актьорът Стефан Мавродиев.

Шофьори на ТИР-ове се сбиха, единият с опасност за живота

Александра и сестра й веднага подават сигнал на телефон 112 и не след дълго пристига патрул на Първо районно управление. Междувременно изнервеният шофьор в търсене на място за паркиране влиза в двора на болница “Шейново”, използвайки вдигнатата бариера. Полицейският патрул откри собственика.

Мъж нанесе побой на младеж, ударил колата му на паркинг в София

От полицията увериха, че след като попълнят данните на място, двете страни ще бъдат извикани в районното, където да дадат показания. Пострадалото момиче е била на преглед за медицинско свидетелство. Потърпевшите се надяват насилникът да бъде наказан, за да не се повтарят подобни случаи на саморазправа на пътя.