/ iStock
Решението е взето заради „сериозна положителна промяна в новото ръководство”
Вдигат запора над сметките на „Столичен Автотранспорт” ЕАД. Решението е взето заради „сериозна положителна промяна в новото ръководство”, предаде NOVA

„Днес се проведоха преговори с борда на директорите на „Столичен Автотранспорт” ЕАД и тъй като видяхме сериозна положителна промяна в новото ръководство и воля да бъдат разплатени висящите задължения, ние ще вдигнем запора над оперативните им сметки. В този смисъл няма да бъде допусната криза с разплащанията, тъй като след днешните преговори с членове на борда на директорите Боян Стефанов, Лъчезар Пеков и Стилиян Манолов се уверихме, че има коренна положителна промяна в нагласите на ръководството”, казват от ДЗЗД „Лидер Инженеринг 2019”.

ЧСИ блокира сметките на градския транспорт в София

От Столичния общински съвет уточниха, че преговорите все още продължават. СОС ще заседава извънредно заради кризата в градския транспорт на София. Припомняме, че преди дни бяха запорирани сметките на дружество "Автотранспорт", което може да доведе до проблеми след средата на октомври.

Кметът Васил Терзиев е внесъл за разглеждане и предложение за отпускане на заем от 6 милиона лева на дружеството. Причината за запора е ремонт на общежитието в квартал "Дружба".


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня