/ ThinkStock/Getty Images
Във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на 21 март на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“, ул. „Алеко Константинов“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. „Мадрид“ и ул. „Васил Друмев“ от бул. „Ген. Данаил Николаев“ до ул. „Марица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №118.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. “Цар Самуил“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на живеещите в района на ул. „Уилям Гладстон“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Витоша“, ул. „Цар Самуил“ от ул. „Солунска“ до ул. „Неофит Рилски“ и ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоноска ще има на ъгъла на ул. „Ивайло“ и ул. „Цар Самуил“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. “Виктор Павлов“ в жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на живеещите в
бл. 129, бл. 130, бл. 132, бл. 134, бл. 131А, бл. 131Б и бл. 131В. Ако строително-ремонтните дейности са повече от 12 часа, водоноска ще бъде осигурена на ъгъла на ул. „Виктор Павлов“ и ул. „Иван Хаджиенев“.
 
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. “Проф. Станчо Ваклинов“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Нилс Бор“, ул. „Петър Карапетров“, ул. „Милко Борисов“ и ул. „Проф.Станчо Ваклинов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Борис Арсов“ и ул. „Йордан Радичков“.
 
Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. “Проф. Петър Шапкарев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа в района на ул. „Проф. Петър Шапкарев“, ул. „Флора Кънева“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Нелсън Мандела“ и самата улица „Нелсън Мандела“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоноската ще бъде на ъгъла на ул. „Флора Кънева" и ул. „Нелсън Мандела“.

Софийска вода

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зайчар“ в ж.к. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на живеещите в района на ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване на ъгъла на ул. „Зайчар“ и ул. „Цар Симеон“.
 
Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. “Незабравка“ в село Чепинци се налага спиране на водата от 09:00 до 19:00 часа на ул. "Георги Никифоров", ул. "Свежест", ул. "Кокиче", ул. "Училищна", ул. "Искър", ул. "Офрей" и ул. "Реката". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, на ъгъла на „Георги Никифоров“ и „Свежест“ ще бъде осигурена водоноска.
 
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от № 3 до № 1, бул. „Патриарх Евтимий“ № 35 и Първа многопрофилна болница за активно лечение. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоноска ще има на ъгъла на бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Проф. Фритьоф Нансен“.