Къде ще спира водата в петък?

/ ThinkStock/Getty Images
На 9 ноември, петък, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Софийско поле в ж.к. Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 43, бл. 42А, бл. 45 и бл. 46. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 43.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивац войводав ж.к. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа живеещите в района на ул. „Момчил войвода“ от ул. „Ивац войвода“ до ул. „Цар Иван Асен II“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Момчил войвода“ и „Цар Иван Асен II“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, дружеството ще осигури водоноска на ъгъла на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Лавеле“.

Софийска вода

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на живеещите в района на ул. „Роза“ от ул. „Каменица“ до ул. 646. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Роза“ №24.
 
В последния работен ден без вода от 09:00 до 15:00 часа ще са и живеещите на ул. „Подлозище“ в кв. „Горна баня“ заради диагностика на уличен водопровод. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Подлозище“.