Къде няма да има вода на 1 април?
Къде няма да има вода на 1 април? / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 април  2016 г. (петък).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Войнишка чешма" в кв. "Челопечене" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Челопечене".


Във връзка с монтаж на спирателен кран до  бл. 170 в жк "Дружба-1" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 170, бл. 171.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Брегалница" в жк "Зона Б-5" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Брегалница" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий", по ул. "Св. Св. Кирил и Методий" от ул. "Осогово" до ул. "Българска морава".

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. "Черни връх" в кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района бул. "Черни връх" №168, ул. "Ген. Иван Колев" бл. 497, ул. "Ген. Иван Колев" от №40 до №86 и от №85 до №89.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и реконструкция на уличен водопровод на ул. "Бъдеще" и ул. "Стара планина" в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода" от 9.30 до 21.30 ч.по ул. "Светльовци" от ул. "Комитин Петре" до ул. "Георги Никифоров", ул. "Бъдеще", както и от 10.00 до 14.30 ч. ул. "Просвета", ул. "Дол", ул. "Кооператор", ул. "Стара планина", ул. "Хризантема", ул. "Зора".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Виткова ливада" в кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Виткова ливада" от ул. "Светла" до ул. 367 и ул. 366.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шабаница" в с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ул. "Шабаница", ул. "Рендова", ул. "3-ти март", Ботунски път.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.