Болярово
Болярово / община Болярово
Общински съвет Болярово прие програма за развитие на читалищната дейност в общината през 2017 година, отчет за изпълнение на дейностите по Общинската програма за закрила на детето  и отчет за изпълнение актовете на ОбС за второто шестмесечие на 2016 г.

Общинските съветници приеха на правилник за организацията и дейността на Наблюдателна комисия към общински съвет Болярово; отчет за изпълнение Общинския план за действие за интеграция на ромите в община Болярово за 2016 г..

На сесията общинарите приеха кандидатстване на общината с проектно предложение „Развитие на социалното предприемачество в община Болярово“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г., както и бюджетна прогноза за местните дейности за периода 2018 – 2020 г. , продажба на недвижим имот – частна общинска собственост в землището на Болярово; продажба на недвижими имоти – частна общинска собственост в землищата на с. Ситово и с. Дъбово, община Болярово; отдаване под наем на части от поземлени имоти общинска собственост за срок от десет години; предоставяне под наем или аренда на пасища и мери – общинска собственост на територията на община Болярово за стопанската 2017/2018 година.