/ Община Ямбол
Във връзка с продължаващия ремонт на Околовръстен път „Изток“ в Ямбол, в четвъртък, 9 август, от 8.00 до 17.00 ч. временно ще бъде ограничен достъпът в района на кръстовището на околовръстното шосе при границата с жк „Д-р Д. Дончев“.

Разширяват пътната отсечка под парк "Боровец"

Ограничението ще засегне платното откъм жилищния квартал и свързването му с шосето, южно от парк „Боровец“. Другата част от платното ще бъде свободна за преминаване на моторни превозни средства.
 

волан
ThinkStock/Getty Images


Това е едно от възловите кръстовища на обходния път по трасето му в рамките на града, където се прави връзка с близките жилищни блокове, парк „Боровец“ и централната зона на Ямбол. В същото време участъкът е в непосредствена близост до сградите на Дом стари хора, Домът за медико-социални грижи и обект „Нова болница“.

Продължават текущите ремонти по уличната мрежа в Ямбол

През изминалата седмица бяха извършени ремонтни дейности на друго кръстовище по трасето на околовръстното шосе - в района на жк „Г. Бенковски“ между блокове 10 и 16. Ремонтът на участъка от Обходен път „Изток“ - от северната граница на к-с „Бенковски“ (бл. 22) до печатница „Светлина“, с очаква да приключи до 20 август.