представяне на Капиталовата програма
представяне на Капиталовата програма / община Нова Загора
Продължават поредицата от срещи на кмета на община Нова Загора Николай Грозев и екипа му в малките населени места.

 Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова се срещнаха днес с жителите на село  Коньово. Проведената работна среща премина при голям интерес и активност от страна на местното население, като в открит разговор бяха разгледани актуални за общината и селото теми.

Кметът представи капиталовите разходи, заложени за благоустрояването на с. Коньово и общината, като очерта предстоящите задачи, свързани с планираните ремонти на площада в селото и на четвъртокласната пътна мрежа Младово - Коньово - Съдиево. Градоначалникът посочи, че са предвидени средства за проектирането и поетапното изграждане на Мемориален комплекс „Дом на доброто”, в памет на Пророка на народа Дядо Влайчо

. „Никой не може да оспори заслугите на Дядо Влайчо, в служба на хората и огромната обич и благодарност към него, които не стихват и до днес. С реализацията на благородната инициатива, която сме подели, ще увековечим неговото дело за идните поколения и с общи усилия ще направим нещо добро.” – заяви кметът Грозев.

Срещата завърши с уверението, че ръководството на Община Нова Загора ще продължава да организира подобен вид мероприятия, за да могат да оказват нужната подкрепа на жителите от селата на общината.