Мартин Славов се срещна със стопанските, партийните, комсомолските и спортните деятели на Сливен
Мартин Славов се срещна със стопанските, партийните, комсомолските и спортните деятели на Сливен / netinfo

Кандидатът за кмет от БСП Мартин Славов се срещна със стопанските, партийните, комсомолските и спортните деятели на Сливен, работили до 10 ноември 1989 г.

 "Вие сте създателите на съвременен Сливен, защото всеки един от вас е вградил в този град своя дух. Много хора отрекоха вашите постижения и дори ви охулиха. Но вие сте поколението- мост между онова време, в което съграждахте нашето настояще, и бъдещето, което ще съградим ние. Дълбок поклон пред всичко, което сте направили за нашия град. Време е да спрем заедно разрухата и да започнем да градим", каза Мартин Славов.

Пред присъстващите говори и Георги Йорданов. "Нашето поколение е огорчено от разрухата, която виждаме около себе си, каза той. Най-лесно е да разрушиш и отречеш направеното, но най-трудно е да съградиш и запазиш постигнатото. Преди време Сливен бе един от най-добре развитите във всяко отношение български градове.

 Днес е на последните места във всички класации. Вярваме, че Сливен пак ще се превърне в един от най-развитите български региони в страната. Затова подкрепяме младостта в партийната структура на БСП, затова и нашият избор е Мартин Славов. Той умее да работи добре с хората, да се опира на техните знания, да се учи от мъдростта на по-старите.

Успява да запази жива приемствеността между различните поколения, а това е от изключителна важност. Разчитаме на младите да помнят, че са родени след своите родители. Тежко и горко на град, управляван от хора, които мислят, че са родени преди своите предци!", каза още Георги Йорданов.

От името на присъстващите д-р Мария Тодорова прочете декларация в подкрепа на кандидатурата на Мартин Славов на предстоящите избори. "През целия си живот сме работили за доброто на Сливен. Прекланяме се пред обикновените хора, изградили с труда си града.

Ние подкрепяме идеите за развитие на Сливен, залегнали в програмата на Мартин Славов - за управление, произтичащо от и за хората, за управление без корупция, за бъдещето на младите. Мартин Славов може и ще постигне всичко това, защото обича родния си град и милее за неговото добро настояще и бъдеще.

Той може да се справи с отговорностите, с които ще го натоварят гражданите след 28 октомври", се казва още в декларацията.