Малки художници от Търговище с награди
Малки художници от Търговище с награди / Диляна Стойчева
Деца от класа по изобразително изкуство на Даша Батенбергска получиха престижни отличия от международни и национални конкурси, в които участваха със свои рисунки.

С награда от Международния конкурс в гр. Торун, Полша за творбата си „Моето приключение в музея” е отличена седемгодишната Теодора Ангелова. В конкурс, организиран съвместно от Япония и България, под егидата на Министерството на културата и Международна детска асоциация ИКА награда има Антон Златанов.

Йоан Емилов и Живко Весков са отличени със златни медали от конкурс в Египет, сребърен медал от същия форум е присъден на Тереза Цветелинова. На изложба, организирана от Музея „Енрике Еркола” – Аржентина са отличени творбите на Калина Павлова и Теодора Росенова .

От конкурс, организиран от Фондация “Библейска лига” в София осемгодишната Преслава Петрова, деветгодишните Антон Василев и Валентин Кънев и десетгодишната Тереза Стоева получиха почетни дипломи и много предметни награди. С диплом за добро представяне в конкурса е отличено ателието на Даша Батенбергска, за цялостно представяне на колекция.