Херти АД отбелязва 20-годишнината си
Херти АД отбелязва 20-годишнината си / netinfo

„Херти" АД отбелязва 20 години от създаването си. Фирмата е основана през 1993 г. и в продължение на 20 години се развива в сферата на опаковъчната индустрия и в частност в производството на алуминиеви капачки. Фирмата разполага с модерна производствена база разположена на 80 декара собствена земя, 12 000 кв. метра застроена площ и машинен парк, осигуряваш затваряне на цикъла на производство.

По повод юбилея в Шумен, домакините от „Херти" АД събраха дългогодишни бизнес партньори от страната и чужбина, и свои приятели. Отбелязването на празника започна с обиколка на Комплекс „Създатели на българската държава", където с жива картина членове на клуб „Традиция"-Шумен пресъздадоха най-паметните моменти от историята на Първото българско царство.

"Херти" АД отбелязва 20-годишнината си
netinfo

Главният изпълнителен директор на „Херти" АД Захари Захариев определи изминалите 20 години, като трудни и предизвикателни. „Независимо от проблемите сме вървели напред, но когато човек успее да ги преодолее се чувства много щастлив", заяви Захариев.

Шуменската фирма има 5 дъщерни компании и реализира продукцията си в повече от 50 страни в цял свят, като годишно произвежда над 1 милиард изделия. „Всичко се дължи на много работа и преди всичко на качество, за да може клиентите да повярват, че имат сериозен партньор, който отговаря на изискванията им", допълни главният изпълнителен директор на „Херти" АД Захари Захариев.