3-ма души с актове за дребно хулиганство
3-ма души с актове за дребно хулиганство / netinfo
Актове за дребно хулиганство са съставили шуменските полицаи на 3-ма души. Това съобщиха от Областна дирекция "Полиция”.

В един от случаите 18-годишен младеж, с инициали Ю.А., е отправял обидни и нецензурни думи към клиенти и обслужващ персонал в заведение, намиращо се на ул. "Цар Освободител" в Шумен. Младежът влязъл в заведението поръчал си бира и започнал безпричинно да отправя обиди към по-възрастен мъж. Клиентът излязъл от заведението за да потърси по мобилния си телефон помощ от полицията, но младежът го последвал и продължил да отправя нецензурни думи. След това се върнал в заведението и продължил да извършва непристойни действия, като отново обиждал персонала. Съставен му е акт за дребно хулиганство.

При втория случай в РПУ Шумен е получен сигнал за възникнал пътен инцидент в комплекс “Кьошковете”. На мястото е изпратен автопатрулен екип. Двама от пътниците в единия от леките автомобили са се държали грубо с полицейските служители и са отправили обидни и нецензурни думи към тях. Установена е самоличността на нарушителите. Това са 18-годишните С.Г. и З.В. Съставен им е акт за дребно хулиганство.