Теодор Цветков
Теодор Цветков / netinfo

Точно в 16 часа днес, започна благотворителното плуване на 24-годишният Теодор Цветков. Той ще се опита да постави рекорд, като ще плува 50 километра с вързани крака, което се очаква да му отнеме около 24 часа. Събитието се провежда на басейна в Русенското спортно училище. Всеки, който желае може да го проследи там или онлайн на сайта на фондация "Александър Русев"

Целта на Теодор е да събере средства за изграждането на плувно-рехабилитационен комплекс за деца с увреждания в Русе. Благородната кауза вече обедини много хора, безвъзмездно е осигурен и терен за сграда на басейна

До сега младият мъж и треньорът по плуване Илиян Русев са помогнали на 40 момчета и момичета да направят първите си стъпки. Децата преминават през специална програма от упражнения във водата.

Благотворителната инициатива ще започне от 16:00 часа и ще завърши на 23.12.2018 около 16:00 часа.

Събитието ще се проведе в басейна на Спортно училище "Майор Атанас Узунов" - гр. Русе.Събитието ще може да се гледа и онлайн от бутона НА ЖИВО . Теодор Цветков ще плува 50 км само с ръце в рамките на 24 часа.

Теодор Цветков
netinfo

Всеки, който иска да стане съпричастен, може да стане част от това добро дело и да дари средства в подкрепа на инициативата по следните начини: онлайн(ще има бутон за дарения в сайтът на фондацията - www.alexander-rusev.com ), по банков път, както и на място.

Дарения се приемат по следната банкова сметка:
ТБ „Юробанк България“ АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – BGN
BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – EUR

Да покажем, че ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ.
Благодарим ви!